mandag 28. juni 2010

Golf er Gøy!


I dag tok sommerlabyrinten turen til Atlungstad golfbane, som i nydelig solskinn fremstod som en fantastisk perle langs Mjøsa. I dag var det oppstart av golf leir hvor 25 barn hadde møtt opp til golftrening. Hver dag skal de få testet og forbedret sine ferdigheter på golfbanen sammen med instruktørene Erlend, Charlotte og Joakim. Noen besøkte leiren for første gang, og andre hadde vært her i fjor. Vi snakket med tre unge gutter: Trym Vangen Teksum (11 år) hadde tatt turen helt fra Oslo til mormor og bestefar på Hamar, og gledet seg til første gang å spille golf på en så stor bane. Han håpet at han i slutten av sommeren kunne bli like god som bestefar. Henrik Rødseth (14 år) og Jonas Petersen (14 år) var begge her i fjor, og gledet seg til en ny sommeruke i solskinnet på Atlungstad. På sprørsmålet om hvorfor de ville bruke sommeren til å spille golf, svarte de begge kjapt ”fordi golf er gøy!”.

Administrerende direktør Pål Jan Stokke håper å få 100 unge golfentusiaster på besøk gjennom sommeren. Og det har ikke skortet på storbesøk på banen. Under Hamar Music Festival gjestet selveste rockestjernen Alice Cooper Atlungstad for å ta seg en runde med golf før han senere på kvelden spilte konsert. Les saken her.

Før vi dro, ba vi Stokke beskrive den perfekte golfhelgen i Hamar regionen: Han ville startet fredagen på Atlungstad, brukt lørdagen på Mjøsen golfbane og avsluttet søndagen på Atlungstad igjen. Dette skulle kombineres med overnatting på den herskapelige gjestegården Staur og en aldri så liten drink på Put’n in bar på nabogården Fjetre.

Holder været seg slik som i dag, er det ingen grunn til å sitte inne. Ta turen til Atlungstad og nyt naturen, den deilige utsikten og de 18 hullene på golfbanen!Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar