fredag 2. juli 2010

En helt unik opplevelse!Hvis du har lyst til å bo en natt eller to på et av de mest ekstraordinære overnattingsstedene i Norge, da er dette plassen!

En mil opp i skogen, nord for Brumunddal ligger Brumund vandrerhjem, bestående av Norges to eneste godkjente ”Tretopphytter”. Sommerlabyrinten besøkte i dag ”Lerkehytta”, som er plassert midt inne i skogen, åtte meter over bakken, isolert fra byliv og støy. Fra den store verandaen med egen bålplass skuer vi ut over et eget lite tjern, med fiske forbeholdt hyttegjestene, og rundt oss flyr dompap og andre fugler fra de mange fuglekassene plassert i området.

I disse dager er det paret Gerd Elin Danielsberg og Terje Aas fra Hamar som nyter den idylliske perlen, med sykkel og gåturer i den flotte naturen rett utenfor hytta. ”Man trenger ikke reise langt for å få flotte opplevelser” sier Gerd Elin. I det fjerne høres lyden av sauebjeller og kuer på beite, og i natt hadde Terje fått øye på hele fem elger som passerte hytta. Dette stedet er noe utenom det vanlige.

Tretopphyttene med sine eksotiske opplevelser har blitt et populært reisested både for lokale og utenlandske turister, og i år ble den kåret i det britiske bladet Time Magazines liste over de 66 mest interessante opplevelsesovernattinger i verden. Her kan man bo sommer som vinter, med alt det naturens årstider har å by på.

Nyt det gode liv i toppen av treet!
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar