mandag 26. juli 2010

Lekeland 1 – et innendørs lekeparadis!


Det er sommerferie og det regner. Det er ikke så aktuelt å bedrive utendørs aktiviteter i dag, derfor tar sommerlabyrinten turen til Lekeland1 på Midtstranda. Det er det også mange andre også som har gjort.

Vi møter blant annet Tobias (7) og Anine (5) som sammen med mamma har tatt turen til Lekeland, hvor de begge har vært før og synes er et fantastisk sted å være!

Sommerlabyrinten får bli med i ballbinga med sine 30 000 baller, skli på lange rutsjebaner og hoppe oss slitne i hoppetårnet. Mens barna fortsetter sin utforskning av alt som er å gjøre, kan de som er litt elde drikke kaffe i kafeen, som ligger midt i det hele.

Lekeland tilbyr hele 1500 kvm til å boltre seg på, utstyrt med alt man kan drømme om av lekeapparater i alle farger og fasonger. I kafeen kan de fortelle oss at besøket varierer veldig i forhold til været, men på en gråværsdag kan det komme opp til 400 mennesker på besøk!


”Det morsomste er sklia og syklene og ballerommet. Og alt det andre også egentlig”, smiler Tobias før han og søsteren forsvinner inn en tunnel på vei til nye utfordringer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar